Bröllop

När ni hör av er till oss om blommor till ert bröllop så bokar vi  in en tid som passar för att komma förbi butiken. Då pratar vi om era tankar kring bröllopsblommorna. Vi tycker att det är viktigt att ni träffar den florist som kommer binda just era blommor.

Till mötet vill vi att ni tar med er 2-3 inspirationsbilder. Det kan vara färgtema, stil på bukett eller favoritblommor. Detta för att vi ska få en bild av vad just ni gillar. 

Vi går igenom vilken typ av bukett och blommor ni vill ha, eventuella tärnbuketter, om det finns någon näbb som vill ha blommor, knapphålsblommor och om ni önskar något annat i blomväg, dekoration av kyrkan, bordsdekorationer till middagen eller kanske en vacker brudbåge.

höstbröllop
brudbukett hortensia
brudbukett
brudbukett pion 1
brudbukett i vitt och blått1
brudbukett hortensia1

Känner ni att ni vill ha en enklare variant så är ni välkomna in i butiken dagen innan bröllopet så binder vi en vanlig handbunden bukett utifrån de blommor vi har i kylen. Inte konstigare än så. På det här sättet kan man göra om det bara är en bukett ni vill ha, är det även tärnbuketter och knapphålsblommor man önskar så gör vi det så klart i mån av tid.