Bröllop

Livet bjuder viktiga stunder, både med glädje och sorg.

Vi hjälper er välja personliga blommor för alla tillfällen!


När ni hör av er till oss om blommor till ett bröllop så bokar vi  in er en tid som passar för att komma förbi butiken. Då pratar vi om era tankar kring bröllopsblommorna. Vi tycker att det är viktigt att ni träffar den florist som kommer binda just era blommor.

Till mötet vill vi att ni tar med er 2-3 inspirationsbilder. Det kan vara färgtema, stil på bukett eller favoritblommor. Detta för att vi ska få en bild av vad just ni gillar. 

Vi går igenom vilken typ av bukett och blommor ni vill ha, eventuella tärnbuketter, om det finns någon näbb som vill ha blommor, knapphålsblommor och om ni önskar något annat i blomväg, dekoration av krykan, bordsdekorationer till middagen eller kanske en vacker brudbåge.

Känner ni att ni vill ha en enklare variant så är ni välkomna in i butiken dagen innan bröllopet så binder vi en vanlig handbunden bukett utifrån de blommor vi har i kylen. Inte konstigare än så. På det här sättet kan man göra om det bara är en bukett ni vill ha, är det även tärnbuketter och knapphålsblommor man önskar så gör vi det så klart i mån av tid. 

Bröllop Värmdö

Bröllopsblommor

Blommorna, enligt oss den viktigaste delen av ett bröllop.

Vi vet också att det kan kännas lite svårgreppat, här följer en liten guide på hur vi på Värmdöfloristen väljer att se på bröllopsblommor. Vi älskar att bolla ideer, spåna, planera och så klart binda bröllopsbuketter vilket vi gärna lägger mycket tid på. Ibland passar det bättre med en lite enklare bukett, vilket går precis lika bra! Spana gärna in vår instagram för inspiration. 


Det är olika hur man vill ha sitt bröllop, vissa vill ha det litet och intimt för bara de närmaste, andra vill ha en rejäl fest, samma skillnad gäller vid val av bröllopsblommorna. För oss är utgångspunkten hur ni vill ha ert bröllop.


höstbröllop
brudbukett hortensia
brudbukett
brudbukett pion 1
brudbukett i vitt och blått1
brudbukett hortensia1

Kontakt


Värmdöfloristen

Värmdö Köpcentrum

Fenix väg 4-12, 134 44 Gustavsberg

Karta

info@varmdofloristen.se

08-570 310 90

Swish 123 156 18 28


Öppettider


Måndag-Fredag 10.00-18.00

Lördag 10.00-17.00

Söndag 11.00-17.00


För högtider och helgdagar se värmdököpcentrum.se

Följ oss!


Följ oss gärna på

Instagram och Facebook,

där lägger vi upp nyheter, information och annat roligt!

© Copyright. All Rights Reserved.